Nordic Transport Logo

Lager och 3PL

Vi erbjuder lagerlösningar

Lager och tredjepartslogistik (3PL) spelar en central roll i att effektivisera och optimera distributionskedjan för företag. Ett lager fungerar som en mellanlagringsplats där varor lagras före distribution och försäljning. Det möjliggör en smidigare hantering av varuflödet och minimerar risken för förseningar i leveranskedjan.

Kombinationen av lager och 3PL skapar en dynamisk och flexibel infrastruktur som kan anpassas efter företagens specifika behov. Sammantaget spelar lager och 3PL en avgörande roll i att skapa en effektiv och konkurrenskraftig leveranskedja för företag runt om i världen.

Behöver ditt företag terminaltjänster eller lagerlösningar för större eller mindre volymer så tveka inte att höra av er till oss!  Vi har lager i Halmstad, Göteborg, Gnosjö, Hillerstorp, Anderstorp och Borås.

Hyr kontorsplats av oss i Göteborg

Letar ni terminal med tillgång till kontor och personalytor i Hisings Backa? Vi har flera kontorslokaler i olika storlekar lediga för omgående uthyrning. 

Vår terminal i Hisings Backa är på 1500 kvadratmeter och är kameraövervakad med hög säkerhet. Du kan välja att hyra tillfälligt eller lägga hela ditt lager här.

Vid intresse kontakta James Edberg, Försäljningschef  james.edberg@rossinggruppen.se så hittar vi den bästa lösningen åt er.