Nordic Transport Logo

Lediga jobb hos Nordic Transport

Vi ser våra medarbetare som vår mest värdefulla resurs. Det är din expertis och ditt engagemang som är hörnstenen vår framgång bygger på. Om du tror att vi är en bra matchning för dig är du välkommen att skicka in din ansökan via formuläret nedan.

Lediga tjänster just nu

Chaufför

Eskilstuna

Chaufför

Terminalarbetare

Kungsbacka
Kungsbacka
Lediga jobb kvinna Nordic Transport

Intervju med vår chaufför Jonas Blixt

Chauffören Jonas Blixt började på Nordic Transport för 13 år sedan och har gjort många mil. I sju år körde han dagligen Halmstad-Malmö med blandat gods, små paket till pallar med läsk och maskiner med flera stopp i de större orterna längst vägen. Idag kör han alla turer, även matdistributioner med rullande vagnar.

”Jag är lite av företagets brandsläckare. Jag har provat allt och löst det hjälpligt och kan egentligen hoppa in på alla turer”, säger Jonas Blixt.

Han har precis kommit tillbaka från en körning med linjebilarna som går mellan Göteborg, Borås och Småland med produkter från stålindustrin, som skruvar och stållängder men även tryckeripallar.

”Jag gillar lastbilsyrket. Man är självgående och löser det mesta själv. Så länge man gör det man ska kan man ha en podd i örat eller lyssna till musik. Jag gillar mina transportledare och företaget har blivit bättre för varje år. Jag känner att de lyssnar till mig och att jag får ta ansvar”, säger Jonas Blixt.

Han menar att det varit en lagom mix med att bli pushad att ta sig utanför ”komfortzonen” och ta mer ansvar.

”När jag började 2010 var nästan alla här nybörjare på det vi gjorde. Nu är vi erfarna och lugnare. Vi gör också mycket tillsammans som julfester och sommaraktiviteter som småfester och grillningar, spelar padel och umgås”, säger Jonas Blixt.

Skicka in din ansökan

Har du frågor?

Ta kontakt med vår rekryteringsansvarige om du har några frågor eller funderingar:

Rekryteringsansvarig

Sara Reutman